Αιχμές Παναγιώτη Σγουρίδη κατά Κοτζιά για μυστική συμφωνία με τον Ζάεφ, στο ΘΕΜΑ104,6 την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

 «Με πονηρεύει ότι βιάστηκε ο Κοτζιάς να διαμαρτυρηθεί για τα περί «μυστικής συμφωνίας με τον Ζάεφ»»

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης αφήνει αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά για μυστική συμφωνία με τον Ζόραν Ζάεφ

«Με πονηρεύει ότι βιάστηκε ο Κοτζιάς» σχολίασε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6 για την αντίδραση του τέως ΥΠΕΞ που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τη δήλωση Καμμένου για δήθεν μυστική συμφωνία του ιδίου με τον Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη η επίμαχη φράση ήταν ρητορικό ερώτημα και ειπώθηκε από τον Πάνο Καμένο εν τη ρύμη του λόγου στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων για την προαγωγή του λόγου.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης επανέλαβε, επίσης, ότι «εφόσον έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών αποχωρούμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία» προσθέτοντας ότι «πρόταση μομφής της ΝΔ δεν ψηφίζουμε γιατί η διαφορά μας είναι ότι η ΝΔ μιλάει για συμφωνία και δέχεται τη σύνθετη ονομασία αλλά εμείς λέμε ότι η λέξη Μακεδονία είναι η πηγή του κακού».

Στο ερώτημα αν με την αποχώρηση από την κυβερνητική πλειοψηφία πέφτει η κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές πιθανότητες στον πρωθυπουργό για να συνεχίσει» συμπληρώνοντας ότι «εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τη συμφωνία να έρθει στη Βουλή».

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/echmes-sgouridi-kata-kotzia-gia-mistiki-simfonia-me-ton-zaef

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com