Δήλωση του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Παναγιώτη Σγουρίδη Δελτίο τύπου 20/02/2017

 

«Η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη με συνθήκες ισότητας και αλληλεγγύης και όχι συνθήκες τριτοκοσμικές»

 

 

«Τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα χονδροειδή λάθη των υπολογισμών του ΔΝΤ, όπως αποτυπώνονται στην έκθεση του Συμβουλίου των κρατών – μελών της Ε.Ε, αποδεικνύουν ότι η συνταγή του προγράμματος βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας.

 

Μόνο με ένα δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα και με άμεση μείωση φόρων μπορεί να αναστηθεί η μικρομεσαία τάξη και να προσελκύσουμε επενδύσεις που θα ενισχύσουν την παραγωγική οικονομία μας.

 

Η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, με συνθήκες ισότητας και αλληλεγγύης και όχι συνθήκες τριτοκοσμικές που δημιουργούν ακραίες οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, οι οποίες δεν ευνοούν την αστική δημοκρατία την οποία πρεσβεύουν και υπηρετούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν και οι θεσμοί, οι οποίοι συντηρούν τον φαύλο κύκλο του δανεισμού και εμμένουν στις πολιτικές λιτότητας, ζητώντας στείρα μέτρα τα οποία δεν αποδίδουν και βυθίζουν όλο και περισσότερους Έλληνες στη φτώχεια και στην απόγνωση».

 

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com