2ο Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο ΑΝΕΛ

ΚΑΛΕΣΜΑ 2ο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΕΛ

 22 & 23 ΝΟΕΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΣΕΦ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

“Η εθνική στρατηγική δεν είναι ούτε “δεξιά”, ούτε “αριστερή”, ούτε “εθνικιστική”, ούτε “διεθνιστική”. Είναι τα πάντα, ανάλογα με τις επιταγές της συγκεκριμένης περίστασης. Αλίμονο στη χώρα και την πολιτική της ηγεσία, αν ερμηνεύει την συγκεκριμένη κατάσταση με “δεξιές” ή “αριστερές” προτιμήσεις”.

 

Παναγιώτης Κονδύλης  – πολιτικός διανοητής

Η σημερινή οικονομική κρίση στην Ελλάδα που εξελίχθηκε σε ανθρωπιστική, δεν αντιμετωπίζεται, με αριστερές ή δεξιές προτιμήσεις. Το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά που χάλκευσε το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο με αιχμή του δόρατος τη Γερμανία και τις δυνάμεις που την στηρίζουν και συμμαχούν μαζί της. Η Ελλάδα ως αποικία χρέους είναι υπό κατοχή.

 Για το λόγο αυτό ο αγώνας είναι πατριωτικός, ενάντια σε όλες τις εθνομηδενιστικές δυνάμεις που θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα στην εξάρτηση, απαξιώνοντας και συκοφαντώντας και ενοχοποιώντας όλες τις πατριωτικές φωνές, ως δεξιές, αριστερές, εθνικιστικές και αντιδραστικές. Η ιδεολογική αυτή τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν θα μπορέσουν να κάμψουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, όσα μέσα και μεθόδους κι αν εφαρμόζουν.

 Καλούμε για το λόγο αυτό όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, σε οποιοδήποτε δημοκρατικό. κοινωνικό και πολιτικό χώρο κι αν βρίσκονται, να συσπειρωθούν σε έναν κοινό αγώνα, έως ότου αποτινάξουμε τα δεσμά της υποτέλειας και της εξάρτησης και οικοδομήσουμε την απελευθερωμένη Ελλάδα που οραματιζόμαστε, για την εθνική, οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική ανασυγκρότηση, που της αξίζει.

 Μόνο μια γνήσια εθνική, πατριωτική, δημοκρατική συμμαχία που συνδυάζει άρρηκτα τα εθνικά με τα κοινωνικά στοιχεία, είναι σε θέση να φέρει τη ρήξη και την ανατροπή, οδηγώντας τη χώρα σε μια αναγεννητική πορεία σε όλα τα επίπεδα, υπερασπιζόμενη την εθνική ανεξαρτησία, εδαφική ακεραιότητα, τη συμμετοχική δημοκρατία και την πολιτιστική και οικονομική ανασυγκρότηση. Έτσι μόνο θα  οικοδομήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε.

 Για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα μέσα από το 2ο Συνέδριό μας σε όλες τις Εθνικές – Δημοκρατικές – Πατριωτικές δυνάμεις σε οποιδήποτε κοινωνικό και πολιτικό χώρο κι αν βρίσκονται να συπειρωθούν σε ένα κοινό αγώνα έως ότου αποτινάξουμε τα δεσμά της υποτέλειας και της εξάρτησης στον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας!

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com