Ερώτηση για το νέο κτίριο των ΔΟΥ Ξάνθης 02.09.2008

Οι ΔΟΥ λειτουργούν σε ενοικιαζόμενα κτίρια χωρίς να καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις συνθηκών εργασίας με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

 

Αθήνα 02 – 09 – 2008

Ερώτηση

 

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών

 Όπως είναι γνωστό από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αγοράστηκε το ακίνητο Μανούση επί της οδού Μεσολογγίου 13 στην Ξάνθη με σκοπό την μετεγκατάσταση στο κτίριο των Α’ και Β’ Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών του Νομού καθώς και της Χημικής Υπηρεσίας Ξάνθης.

Οι εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2008 από την ανάδοχο εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ ΑΕ που είχε αναλάβει την 19/3/2007 την συνέχιση των εργασιών της αρχικής έκπτωτης εργολαβίας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών και κατά την διαδικασία σύνδεσης των εγκαταστάσεων με τα δίκτυα των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας προέκυψε το πρόβλημα αποζημίωσης των επιβλεπόντων μηχανικών της έκπτωτης αναδόχου εταιρείας.

Με δεδομένο ότι οι Υπηρεσίες λειτουργούν σε ενοικιαζόμενα κτίρια χωρίς να καλύπτουν και τις σύγχρονες απαιτήσεις συνθηκών εργασίας και η μετεγκατάστασή τους στο νέο κτίριο καθυστερεί σημαντικά, με αποτέλεσμα μάλιστα οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. του νομού να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

  1.  προωθείται και με πιο τρόπο η επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε με την αποζημίωση των επιβλεπόντων μηχανικών;
  2.  ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης των ανωτέρω υπηρεσιών;

Ο Ερωτών Βουλευτής 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com