Η Συγκίνηση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μιλτ. Χρ. Παπαστεργίου                Αθήνα, 21 Απριλίου 2000

 

                                                    Προς

τον Β’ Αντιπρόεδρο

της Βουλής των Ελλήνων

κ. Παναγιώτη Σ. Σγουρίδη

Ενταύθα

 

     Αγαπητέ μου Πρόεδρε,

Με χαρά και αγάπη θέλω να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου στο αξίωμα του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής.

Η καταξιωμένη θητεία σου, κατά τις δύο προηγούμενες βουλευτικές περιόδους, στο αξίωμα του Γ’ και Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και η αυξημένη κάθε φορά εμπιστοσύνη και αγάπη του Ξανθιώτικου Λαού να σε τιμά με την ψήφο του και να σε εκλέγει πρώτο Βουλευτή στο Νομό εγγυώνται την συνέχιση των επιτυχιών σου και την παραπέρα καταξίωση του θεσμού του  Αντιπροέδρου της Βουλής.

Προσωπικά πιστεύω ότι με τις ικανότητές σου, την εργατικότητα, την τόλμη και την πολιτική σου ευαισθησία σε όλα τα θέματα, εθνικά και κοινωνικά, υποθηκεύεις θετικά το πολιτικό σου μέλλον για τα ανώτερα κοινοβουλευτικά αξιώματα. Πίστη και ευχή μου είναι να δικαιώνεσαι πάντα για τη μεγάλη προσφορά σου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στον στίβο των πολιτικών και κοινωνικών σου αγώνων.

Ύστερα από τη λίγες και ειλικρινείς αυτές σκέψεις μου, θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλες για δεκαπέντε, σχεδόν, χρόνια συνεργασίας, πρώτα στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και στη συνέχεια στο Πολιτικό σου Γραφείο στη Βουλή.

Οφείλω ταυτόχρονα να ομολογήσω ότι, αν και μεγαλύτερός σου, διδάχτηκα πολλά από τη συνεργασία μας αυτή. Οι αρετές τηςειλικρίνειας, της δικαιοσύνης, της εργατικότητας, της γνώσης, της επιμονής και υπομονής, της αντικειμενικότητας και τηςαποτελεσματικότητας αποδείχθηκαν το έμπρακτο Ευαγγέλιό σου. Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές και περιόδους έντασης υπερίσχυε η ψυχραιμία, η κατανόηση και η διαλεκτική σου συγκατάβαση.

Αγαπητέ μου Πρόεδρε,

Κλείνοντας τις ειλικρινείς μου αυτές εξομολογήσεις, θέλω να σου υποβάλλω την παραίτησή μου από την τόσο τιμητική αλλά και ουσιαστική θέση του συνεργάτη του Πολιτικού σου Γραφείου στη Βουλή διευκολύνοντας έτσι την ανασύνθεση του Γραφείου. Θέλω μόνο να σε παρακαλέσω και εφ’ όσον δεν υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις σου, να παραμείνω ως συνεργάτης σου μέχρι της συνταξιοδότησής μου τον προσεχή Οκτώβριο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σου.

Διατελών πάντα δικός σου, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα

                                             ευχόμενος συνεχείς επιτυχίες.

Με αγάπη και σεβασμό

 

 

                                           Μιλτιάδης Χρ. Παπαστεργίου

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com