Θέματα οδικής ασφάλειας συζήτησαν REACTION και ο Έλληνας Υφυπουργός Μεταφορών,στις 22 Ιανουαρίου 2016..

35353

 

O κ. Σγουρίδης ενημερώθηκε και για νέες νομοθεσίες και πρακτικές που εφαρμόζονται στην Κύπρο ή βρίσκονται στην Βουλή των Αντιπροσώπων προς ψήφιση.

Θέματα οδικής ασφάλειας Κύπρου και Ελλάδας ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στην Αθήνα αντιπροσωπεία του REACTION με τον Έλληνα Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Παναγιώτη Σγουρίδη.

Σε ανακοίνωση από την REACTION αναφέρεται ότι ο κ. Σγουρίδης ενημερώθηκε και για νέες νομοθεσίες και πρακτικές που εφαρμόζονται στην Κύπρο ή βρίσκονται στην Βουλή των Αντιπροσώπων προς ψήφιση.

O Πρόεδρος του REACTION και Αντιπρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Φόρουμ Νέων για την Οδική Ασφάλεια, Μάριος Σταύρου υπογράμμισε ότι oι δυο χώρες πρέπει να συνεργάζονται στον τομέα της οδικής ασφάλειας ειδικότερα γιατί σε Κύπρο και Ελλάδα ο φόρος αίματος στην άσφαλτο είναι τεράστιος και πρέπει όλα τα υφιστάμενα μέτρα να ενισχυθούν και κάποια να αναθεωρηθούν.

Εξέφρασε ικανοποίηση για την πρόθεση του Γενικού Εισαγγελέα, των Υπουργών Δικαιοσύνης & Μεταφορών και της Βουλής των Αντιπροσώπων για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά την επιβολή ποινών για πρόκληση θανάτου από αλόγιστη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com