Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντίθετοι στο διαχωρισμό των πολιτών που επιχειρεί ο Δήμος Μύκης.

Δελτίο Τύπου
Την ανάκληση της απόφασης του Δήμου Μύκης ο οποίος προχωρά σε προσλήψεις με απαραίτητο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας που θα πιστοποιείται από πανεπιστήμιο της Άγκυρας, ζητούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
«Πολίτες Α ή Β κατηγορίας δεν υπάρχουν, ούτε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ουδέποτε θα περάσουν» τονίζουν από κοινού ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ούτση Κούτρα Χρύσα.
«Η εργασία αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και όχι «φωτογραφικών προκηρύξεων .
Το προσοντολόγιο είναι συγκεκριμένο στο ελληνικό δημόσιο γι’ αυτό δεν μπορούμε να δεχτούμε, ως απαραίτητο προσόν διορισμού την τουρκική γλώσσα, όπως δεν μπορούμε μάλιστα να κάνουμε αβάντα και σε τουρκικό κρατικό φορέα, επειδή το επιθυμεί ο Δήμος Μύκης γιατί παραπέμπει σε «πελατειακές» προσλήψεις παράνομες και καταχρηστικές. Ζητούμε άμεσα την ορθή επανάληψη της προκήρυξης από τους αρμόδιους φορείς».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com