Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης από το Ναύπλιο: «Είμαστε το αναγκαίο καλό!» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης επισκέφτηκε το Ναύπλιο, όπου προέδρευσε σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος.

Ο κ. Σγουρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου στο Ναύπλιο, Ραφαήλ Μπαρού και συζήτησε διάφορα θέματα.

NAUPLIO_ANTIPROEDROS_ANEXARTHTON_ELLHNON3-700797NAUPLIO_ANTIPROEDROS_ANEXARTHTON_ELLHNON4-798843

Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Γκίκα, την Περιφερειάρχη Πελοποννήσου των ΑΝ.ΕΛ. Κατερίνα Μπόμπου, τον πρόεδρο του συντονιστικού Αργολίδα των ΑΝ.ΕΛ. Κλεισιάρη Αντώνη και την υποψηφία στην Αργολίδα Ευαγγελία Μστοράκου,  παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα που αφορούν στο χρέος, τα νέα μέτρα, την διαπραγμάτευση, τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.

NAUPLIO_ANTIPROEDROS_ANEXARTHTON_ELLHNON2-702531

«Οι Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες είμαστε το αναγκαίο καλό! Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι για την προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, στην οποία την έχουν ρίξει τα Μνημόνια», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του ο κ. Σγουρίδης.

Αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της διαπραγμάτευσης ανέφερε: Σε αυτή την αξιολόγηση επιχειρούμε μέσα από τις θέσεις μας να κερδίσουμε χρόνο, Αυτό που επιδιώκεται είναι μέχρι τις 7 Απριλίου – όπου και θεωρώ πως θα κλείσει το θέμα – να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να έχουμε μια τελεσίδικη απόφαση», ενώ συμπλήρωσε: «Παίζει το σενάριο για ένα δάνειο γέφυρα 7 δις για να πληρωθεί η δόση».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε κατηγορηματικός, δηλώνοντας: «Η κυβέρνηση αρνείται τα σενάρια περί εκλογών, γιατί οι εκλογές δεν δίνουν λύση. Λύση δίνει μια ενιαία προσπάθεια και καλούμε και τις άλλες δυνάμεις να έρθουν μαζί μας σε αυτή τη μάχη που δίνουμε».

Από την συνέντευξη Τύπου δεν έλειψαν και οι αναφορές στις προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας με τον κ. Σγουρίδη να δηλώνει: «Ο Ερντογάν προσπαθεί να πάρει υπερεξουσίες και αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζεται και με την Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι και διαφυλάξουμε την ακεραιότητα μας, απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως θα υπάρξει απάντηση αν η Τουρκία επιχειρήσει το οτιδήποτε».

Από τις δηλώσεις του δεν έλειψαν και οι αιχμές για τα άλλα κόμματα. «Υπάρχει μια κρίση ταυτότητας στη ΝΔ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς δεν μπορούν να βρουν μια κοινή συνιστώσα», τόνισε, ενώ πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε ξεκάθαροι σε όλες μας τις θέσεις και έχουμε στόχο να χτυπήσουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη χώρα και να είμαστε χρήσιμοι σε θέματα όπως για παράδειγμα οι δασικοί χάρτες, γι αυτό άλλωστε και καταθέσαμε τροπολογία».

Κλείνοντας απαντώντας σε ερώτημα για το πώς μπορεί να «αναζωογονηθεί» η αγορά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να γυρίσει το χρήμα στην αγορά, η συμφωνία που θα γίνει για την Ελλάδα πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com