Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, στο Δήμο Βερύκιο και το Σπύρο Λάμπρου στις 4 Φεβρουαρίου 2019:

https://soundcloud.com/user-665020045/040219a

«…. Ο κανονισμός δεν είναι οι ΄δέκα εντολές΄. Ο κανονισμός είναι για να επιλύει προβλήματα όταν αυτά στην πράξη δημιουργούνται. Υπάρχουν θέματα που κινούνται στα όρια και πρέπει να επιλυθούν, όπως έγινε και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις.

«……εμείς χαρίζουμε και κοινοβουλευτικές ομάδες, όπως είπε και χθές ο Πρόεδρός μας  σε μια κατάμεστη αίθουσα στην κοπή της πίτας της συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη και ξεκινάμε  μια πορεία, ενημερώνοντας  το λαό για την πραγματική υπόσταση και τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Άλλωστε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα τους, είναι οι άνθρωποι που μας ψήφισαν που μας πίστεψαν, οι αληθινοί πατριώτες».

«…….Η συγκυβέρνηση  οδήγησε τη χώρα στις ράγες της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Δεν απεμπολούμε τίποτε, δεν χαρίζουμε τίποτε και είμαστε περήφανοι που συμβάλλαμε στη θετική πορεία του τόπου. Και απαιτούμε τα θετικά μας, να μας πιστωθούν. Και τα αρνητικά μας επίσης. Παρ΄ότι πιστεύω ότι μόνο θετική συμβολή είχαμε. Αυτό φαίνεται και από την αποχώρησή μας . Ήμασταν πράγματι το «αναγκαίο καλό» και το αποδείξαμε ….»

«……..Η ειλικρινής επαφή με τον κόσμο θα μας δώσει τη δυνατότητα όχι απλώς να είμαστε στην επόμενη Βουλή, αλλά να είμαστε και ισχυροί , ώστε να παίξουμε  ουσιαστικό ρόλο, όπως το κάναμε μέχρι σήμερα, με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη»

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com