Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ με αφορμή το θόρυβο για την επίσκεψη στο Καστελόριζο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και τις ηχηρές απουσίες
Πίστευα ότι σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, θα διαψεύδαμε τον εθνικό μας ποιητή για τη «διχόνοια τη δολερή».
Πίστευα ότι τώρα, που οι προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες των γειτόνων μας εντείνονται, όλοι μας θα φορούσαμε τη φανέλα των Εθνικών μας ομάδων, που πάντοτε μας ένωνε.
Δυστυχώς διαψεύσθηκα.
Απορώ, πως ο πολιτικός κόσμος δεν έχει κατανοήσει ότι ο ελληνικός λαός ψηφίζει όχι για τις επιτυχίες στα μεγάλα που μας θέλει ενωμένους, αλλά σύμφωνα με την οικονομική του κατάσταση.
Εδώ πρέπει να αναπτύξουμε τα πολιτικά μας επιχειρήματα, ένθεν κακείθεν, για να μας κρίνει.
Το κακό είναι πως οι ξένοι, σύμμαχοι και μη, έχουν καταλάβει πως δεν μπορούν να τα βάλουν με τους Έλληνες, με τα «κουσούρια» μας όμως μπορούν και αυτά εκμεταλλεύονται.