Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης στα Γιαννιτσά, εν΄όψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κεντρικής Ελλάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 21-3-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της συντονιστικής επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πέλλας με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Σγουρίδη Παναγιώτη στα γραφεία του κόμματος στα Γιαννιτσά.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Σγουρίδη ήταν η ενημέρωση του για τα προβλήματα του Νομού καθώς και οι προτάσεις της Συντονιστικής για το Νόμο Πέλλας ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Ο κ. Σγουρίδης ενημέρωσε αναλυτικά τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ για την κατάσταση στην όποια ευρίσκεται αυτή τη στιγμή η χωρά καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα τα οποία καλείται να επιλύσει αυτή η κυβέρνηση.
Στάθηκε δε ιδιαίτερα στις τουρκικές προκλήσεις και δήλωσε ότι δεν πρέπει να μας παρασύρει η Τουρκία και να παίξουμε το παιχνίδι της, αλλά και στο ζήτημα της Μακεδονίας μας δήλωσε πως η στάση των ΑΝ.ΕΛ είναι αμετακίνητη και δεν πρόκειται να δεχτούν με κανέναν τρόπο τον όρο Μακεδονία και κανένα παράγωγο για την ονομασία των Σκοπίων.
Τα στελέχη της Συντονιστικής κατέθεσαν τις εξής προτάσεις για το Νομό Πέλλας και ζήτησαν απ τον Αντιπρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ να τις προτείνει στο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γιατί ο νομός μας είναι ένας από τους πλέον αδικημένους νομούς της Ελλάδας ο όποιος έχει τρομακτικές δυνατότητες ανάπτυξης εφόσον το κράτος μεριμνήσει για τις κατάλληλες υποδομές.
Οι προτάσεις είναι :
1ον Επιβάλλεται να έρθει άμεσα το φυσικό αέριο στο νομό.
2ον Να τελειώσει επιτέλους ο δρόμος που ενώνει Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα.
3ον Δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα-Αριδαία.
4ον Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στο νομό.
5ον Τεκμαρτός προσδιορισμός μικρού τζίρου για τα αγροτικά εισοδήματα.
6ον Χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές για όλα τα επαγγέλματα,πιο χαμηλά δε για τους αγρότες και ειδικά πολύ χαμηλότεροι συντελεστές στους οργανωμένους συνεταιριζόμενους αγρότες.
7ον Να ξεκινήσει ο θεσμός του αγροτοενσήμου.
8ον Επενδύσεις στον τουρισμό. Επιβάλλεται να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή των αρχαίων μνημείων του νομού καθώς και των άλλων τουριστικών θέρετρων[Λουτρά Πόζαρ,Καιμακτσαλάν]καθώς και επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com