Επίσκεψη του Αντιπροέδρου του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης το διήμερο 10 και 11 Μαίου 2019..

 

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΠαναγιώτης Σγουρίδης την Παρασκευή 10 Μαΐου περιόδευσε στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Ηρακλείου, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Δέκα, Τυμπακίου και Μεσσαράς, όπου συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και παρουσίασε τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το Ευρωκοινοβούλιο.

Παρευρέθηκε δε στα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου της Υποψήφιας Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κας Μαρίας Δαριβιανάκη στους Αγίους Δέκα.

Ο κ. Σγουρίδης βρέθηκε στους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας για εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεσαρίτισσας υποψήφιας Ευρωβουλευτή Δαριβιανάκη Μαρίας στους Αγίους Δέκα, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, πήρε το λόγο και δήλωσε πλήρη στήριξη στον αγώνα που θα δώσει για την εκλογή της η Μαρία Δαριβιανάκη.

Όπως είπε και η κ. Δαριβιανάκη αμέσως αύριο αρχίζει περιοδεία στο πλευρό του κ. Σγουρίδη, αρχικά στην Κρήτη και στην συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Από την μεριά μας και εμείς ευχόμαστε στην Μαρία Δαριβιανάκη καλή επιτυχία στον αγώνα της.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com