Ο Παναγιώτης Σγουρίδης, στον Alpha 965, 17.3.2016

«Η χώρα έχει δύσκολα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη. Οι ΑΝ.ΕΛ είναι οι τελευταίοι που θα οδηγήσουν τη χώρα σε ακυβερνησία. Θα δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση», είπε στον Alpha ο πρώην υφυπουργός, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Τόνισε πως «στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Επί του ζητήματος που έχει ανακύψει θα υπάρξει λύση. Και ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα εξασκήσουν τα καθήκοντα τους στο εξωτερικό και όταν γυρίσουν θα βρεθεί λύση που θα σέβεται τις κόκκινες γραμμές του κάθε κυβερνητικού εταίρου», εκτιμώντας πως μπορεί να γίνει κάποιος ανασχηματισμός.
«Όλος ο κόσμος να ονομάζει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’, αν δεν τα ονομάσει η Ελλάδα, τα Σκόπια θα βρίσκονται στην κατάσταση που βρίσκονται», επεσήμανε ο κ. Σγουρίδης.
«Όσα είπε ο κ. Καμμένος ισχύουν. Η λύση θα δοθεί μετά από ψύχραιμη επισκόπηση του ζητήματος. Μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική αυτό που βλέπω με στεναχωρεί. Πρέπει να δώσουμε λύση στο προσφυγικό. Το προσφυγικό είναι κρίση σήμερα, μπορεί να αποτελεί ευκαιρία αύριο. Μπορεί να δοθεί λύση που θα αποδώσει στην χώρα, όχι στο δημογραφικό», πρόσθεσε.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com