Παναγιώτης Σγουρίδης: Αντίθετοι οι ΑΝ.ΕΛ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15. Σε συνέντευξη τύπου στα Τρίκαλα στις 9 Οκτωβρίου 2017

 

Τοπικά – Θεσσαλικά

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017  ο Αντιπρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πρώην Υφυπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης στα τοπικά ΜΜΕ από τα γραφεία του κόμματος.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκίνησε την συνέντευξη του από το αγροτικό ζήτημα, τονίζοντας πως το κόμμα του έχει καταθέσει μια διακριτή πρόταση για το θέμα που στηρίζεται στο τρίπτυχο παραγωγή-ανάπτυξη-ανασυγκρότηση.

«Εμείς πιστεύουμε και στηρίζουμε νέου τύπου αγροτικές επιχειρήσεις, για να μπορεί ο κάθε αγρότης να δίνει υπεραξία στο προϊόν του και οι ομάδες παραγωγών να μπορούν να δέχονται αυτή την υπεραξία. Θα πρέπει ο κάθε παραγωγός στη νέα ΚΑΠ, να μπορεί να δικαιώνεται εξαιτίας της παραγωγής του» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Σγουρίδης για να συνεχίσει: «Οι ΑΝΕΛ είναι το πατριωτικό κόμμα που στηρίζει τις ελληνικές παραδόσεις  που κράτησαν όρθια την πατρίδα. Αν η Ελλάδα επέζησε, είναι γιατί υπήρξε η ελληνική οικογένεια που την στήριξε και εμείς πάνω σ’ αυτό έχουμε ξεκάθαρη θέση. Τασσόμαστε υπέρ της εκκλησίας, της πατρίδας , της οικογένειας».

Αναφερόμενος στο φλέγον θέμα των ημερών, για την αλλαγή φύλου στα 15, τόνισε πως «Εμείς δεν το ψηφίζουμε το νομοσχέδιο αυτό, είμαστε κάθετα αντίθετοι. Όμως επειδή το κόμμα μας έχει δώσει αγώνα για την κατάκτηση του δικαιώματος της ψήφου κατά συνείδηση, όποιος βουλευτής μας θεωρεί ότι κάποιο άρθρο του νομοσχεδίου θέλει να το ψηφίσει, μπορεί να το κάνει χωρίς να υπάρχει θέμα διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Π. Σγουρίδης υπογράμμισε «Δεχόμαστε ως κόμμα τα περισσότερα πυρά.Δεν μας πολεμούν όμως για τις θέσεις μας, αλλά μας πολεμούν στη βάση της παραπολιτικής, γιατί θωρούν ότι οι ΑΝΕΛ πρέπει να λείψουν από το πολιτικό προσκήνιο.Εμείς είμαστε ο καταλύτης τίμιων κυβερνήσεων και ο Πάνος Καμμένος είναι καθαρός σαν καθρέπτης», ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα στις εκλογές, που προέβλεψε ότι θα γίνουν στις αρχές του 2019.

Στη συνέντευξη Σγουρίδη παραβρέθηκαν ο Συντονιστής των ΑΝΕΛ στα Τρίκαλα Χρόνης Αγορίτσας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του κόμματος Θανάσης Μαργαρίτης, ο Δ/ντής οικονομικών Νίκος Σηψής, ο πολιτευτής Λάρισας Γιώργος Ακριβούλης και φίλοι των ΑΝΕΛ.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com