Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΑΝ.ΕΛ στην Κομοτηνή στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 και συνέντευξη τύπου.

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε ο πρώην υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Θες/νικης, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Κώστας Βουζουκίδης και επίσης συμμετέχουν, Νίκος Κατσίμπρας, Γαρυφαλλιά Μιχαλοπούλου και Βασίλης Ζλατίνης.
«Ζητάμε την ψήφο των πολιτών, επειδή ως κυβερνητικός εταίρος δεν αφήσαμε να υλοποιηθεί το σχέδιο Σόϊμπλε που ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ και αποθήκη των προσφύγων και των παράτυπων μεταναστών. Επειδή αφήσαμε έργο σε όποιο τομέα και αν αναλάβαμε, Τουρισμό, υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης». Αυτό τόνισε ο πρώην υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Επι πλέον ο κ.Σγουρίδης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν περαιτέρω τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου να γίνει ορθή διαχείριση των κονδυλίων και προώθηση στην πραγματική οικονομία των 25 δις από την αναχρηματοδότηση των τραπεζών.
«Να είναι σίγουροι οι πολίτες πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ανεχθούν συγκάλυψη των σκανδάλων της διαπλοκής και της διαφθοράς που κρατούν κολλημένη τη Χώρα πίσω ακόμα και σε θέματα ανάπτυξης. Επισήμανε δε πως υπάρχει σχέδιο για την προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προκειμένου έτσι να παταχθεί το τέρας της γραφειοκρατίας.

Π. Σγουρίδης: « Έχουμε Σχέδιο και όχι απλά υποσχέσεις για τους Αγρότες
Σε ότι αφορά τη φορολόγηση των Αγροτών, δήλωσε η κυβέρνηση διέθετε πρόγραμμα ισοδυνάμων για τους Αγρότες, αλλά προέκυψαν οι εκλογές.
Σύμφωνα με αυτό, τα βιβλία εσόδων-εξόδων αποκτούν ουσία σε κάθε Αγροτική εκμετάλλευση. Κάθε Αγρότης θα έχει το δικό του τιμολόγιο και ο ΦΠΑ θα συμψηφίζεται με τον ΦΠΑ των Αγρο-εφοδίων. Θεσπίζεται η τεκμαρτή εργασία ανά καλλιέργεια και αγροτική εκμετάλλευση, μειώνεται η φορολογητέα ύλη, καθιερώνεται η Αγροκάρτα, η οποία θα παρέχει πίστωση στο 60% των χρημάτων που έχει να λάβει ο Αγρότης, με επιτόκιο 0,5%.
Ο κ. Σγουρίδης επεσήμανε πως υπάρχει σχέδιο για να κατευθυνθούν οι ενισχύσεις για τυποποίηση, κίνηση αγοράς και προώθηση προϊόντων, όπως και σε υγιείς Ομάδες Αγροτών.
Για δε τα καθυστερημένα Αγροτο-περιβαλλοντικά προγράμματα δήλωσε πως είναι προγραμματισμένα να πληρωθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Για τα Σχέδια Βελτίωσης, τόνισε πως δεν είχαν γίνει οι Αξιολογήσεις
Τέλος υπάρχει σχεδιασμός για την ενίσχυση του Θρακιώτικου θαλάσσιου αλιευτικού πλούτου.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com