Παρουσία του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιαν 2018

 

07/01/2018

Στις 4 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης των πολιτευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος, με κύριο αντικείμενο την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, καθώς και για την προετοιμασία του επικείμενου Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των κεντρικών γραφείων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεσσαλονίκης, με κύριο ομιλητή τον Αντιπροέδρο του Κινήματος, κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, παρουσία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργου Λαζαρίδη, τοπικών πολιτευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος. Μετά από την παρουσίαση και ανάπτυξη των κύριων προς συζήτηση, θεμάτων, από τον κ. Σγουρίδη,τέθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα και ανταλλάχθηκαν διάφορες απόψεις, μεταξύ των παρευρισκόμενων στη συνάντηση, όπου διαπιστώθηκε, ότι κοινή και αδιαπραγμάτευτη άποψη όλων, ήταν η ταύτιση με την θέση της ηγεσίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, περί μη αποδοχής οιασδήποτε απόφασης που θα συμπεριλαμβάνει το ελληνικό όνομα «Μακεδονία», ή παράγωγό του, για το όνομα του σλαβικού κράτους των Σκοπίων.

Επίσης δόθηκαν οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές, για την συγκέντρωση στοιχείων και προτάσεων από τους παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες θα βοηθήσουν στην Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση, την Επιχειρηματικότητα, τις Επενδύσεις και την Αναπτυξιακή Πολιτική, τις Υποδομές και το Περιβάλλον, τον Τουρισμό και την Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων, τις υποδομές και τις Πολιτικές για την Υγεία, την Κοινωνική Πολιτική, τις Εργασιακές Σχέσεις, την Παιδεία, Έρευνα και Οικονομία της Γνώσης, την Αλληλέγγυα Οικονομία κ.ά..

Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή γιορτινών ευχών, καθώς και ευχών για το νέο έτος 2018.

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com