Περιοδεία του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στην Κρήτη από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου 2018.

Παρουσία του αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και της Συντονιστικής Επιτροπής Π.Ε. Χανίων των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Σγουρίδης πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη, με σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων με τις κατά τόπους Συντονιστικές Επιτροπές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας των Χανίων, τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη και την οικονομία, όπως επίσης και για την «επόμενη» μέρα της ανασυγκρότησης των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Π.Ε. Χανίων.

«Πέραν της ωφέλιμης συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια και το δύσκολο έργο της Περιφέρειας ΑΝ.ΕΛ. Κρήτης και κατ’ επέκταση της Συντονιστικής Χανίων. Επιπρόσθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της υλοποίησης των νέων γραφείων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων των Χανίων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του τοπικού κομματικού οργάνου.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com