Πρόγραμμα επίσκεψης του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στην Κέρκυρα, ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιονίων νήσων.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Ιόνια Νησιά ενόψει του Συνεδρίου για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας Ιονίων Νήσων ,τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κέρκυρα, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων κ. Κωνσταντίνο Κίγκα,
Το πρόγραμμα της επίσκεψης διαμορφώνεται ως εξής:
Τη Δευτέρα 4/12/17 στις 18:00 μ.μ ο κ.Σγουρίδης θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ι.Νήσων κ.Θεόδωρο Γαλιατσάτο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Κώστα.Νικολούζο καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.
Ο κ. Σγουρίδης στις επισκέψεις του θα συνοδεύεται από τον Οργανωτικό Γραμματέα κ.Κίγκα, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Ι. Νήσων & Ηπείρου κ. Γ. Ζήκο, τη συντονίστρια Κέρκυρας κ. Α. Πρωτοψάλτη και στελέχη των ΑΝ.ΕΛ

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Σγουρίδης θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής και πολιτευτών στα Γραφεία του κινήματος.

Την Τρίτη 5/12/17 και ώρα 09:30 π.μ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Σπ.Στεφανίδη
Στις 10:30 π.μ ο κ.Σγουρίδης θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη τύπου στα Γραφεία των Ανεξαρτήτων (οδός Γ.Θεοτόκη 30,1ος όροφος) κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί η ολοκληρωμένη πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Στις 12:00 μ.μ θα έχει συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου κ. Φοίβο Κακαβίτσα στο χώρο του Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Την Τρίτη και την Τετάρτη (5 & 6 /12/17)Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Σγουρίδης θα συμμετέχει στις εργασίες του περιφερειακού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο PARK ,παρουσία του Πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης. .

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com