Στα Χανιά και τον Άγιο Νικόλαο ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2017, εν΄οψει του αναπτυξιακού συνεδρίου για την Κρήτη

20170918_144854-696x522

Το σχέδιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας παρουσίασε, από τα Χανιά όπου βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα στο ΕΒΕΧ, ο πρώην υπουργός συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χωράς μετά τον Αύγουστο του 2018.

Αναφέρθηκε στο σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κρήτης με άξονες την κρητική κουζίνα και τον πολιτισμό, το οποίο θα κατατεθεί στο συνέδριο.Συνάντηση με Βάμβουκα
«Η κυβέρνηση δεν ευθύνεται για τα μνημόνια. Βρήκε μια κατάσταση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να φθάσουμε στο τέλος, ώστε στο 2018 η χώρα να φύγει από την επιτροπεία. Στο δρόμο αυτό ήμασταν υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε αυτό που βρήκαμε και το διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο».

Δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτη Σγουρίδη που βρίσκεται στα Χανιά στο πλαίσιο του συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στα Χανιά ο κ. Σγουρίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων κ.Τάσο Βάμβουκα ο οποίος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του δήμου κυρίως για την βελτίωση των υποδομών της πόλης.

Επίσης ο δήμαρχος Χανίων έθεσε στον Αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και της παραχώρησης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των πρώην Ιταλικών Στρατώνων, που πριν χρόνια φιλοξενούσαν το Πολεμικό Μουσείο Χανίων.

Ο κ. Βάμβουκας είπε πως το συγκεκριμένο κτίριο είναι πολύ σημαντικό για την πόλη ενώ ανέφερε πως καταρρέει και πρέπει να βρεθεί κάποιος να το φτιάξει για να το χρησιμοποιήσει η τοπική κοινωνία.

Ο κ. Σγουρίδης είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταθέτουν την πρόταση τους για την παραγωγική ανασυγκρότηση του νησιού σημειώνοντας πως έχουν συζητήσεις σε όλες της περιφερειακές ενότητες της Κρήτης με όλους του παραγωγικούς φορείς και τους άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε σε ότι αφορά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα πως η χώρα έχει ανάγκη να βγει από τα οικονομικά αδιέξοδα. Ανέφερε πως αυτό μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com