Στην πρώτη εκδήλωση της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας», την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Ξάνθη!

1111a

Η πρώτη συνάντηση του Κινήματος της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας» στη Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο Motel Νατάσσα στο 1ο Χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γαβριήλ Αβραμίδης, Πρόεδρος Ελληνορωσικής συμμαχίας, ο Χάρης Τσιρκινίδης, ο Γιώργος Ρόκος, Κωνσταντίνος Πορτοκάλλης και ο Αρθρούρος Καραγκιοζίδης ενώ γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Νατάσσα παρά την «δύσκολη» ώρα και μέρα της εκδήλωσης. Μια κοσμοσυρροή πραγματικά εντυπωσιακή.

231510b

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από σημαντική έκθεση φωτογραφίας αλλά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα ενώ μεταξύ του κόσμου που συμμετείχε σε αυτήν, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην Υπουργού και Ξανθιώτη πολιτικού Παναγιώτη Σγουρίδη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων και επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης που σημείωσε με έμφαση ότι, «τόσο η γεωγραφική θέση της χώρας μας, η γεωπολιτική της φυσιογνωμία και ιστορία, καταδεικνύουν πόσο σημαντικές είναι για τη χώρα μας, οι στενότερες σχέσεις με την Ρωσία.

Θερμά χειροκρότησε ο κόσμος και τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης Γαβριήλ Αβραμίδη, Πρόεδρο Ελληνορωσικής συμμαχίας, Χάρη Τσιρκινίδη, Γιώργο Ρόκο, Κωνσταντίνο Πορτοκάλλη και Αρθρούρο Καραγκιοζίδη οι οποίοι τόνισαν πως μόνο σημαντικά οφέλη μπορούν να προκύψουν για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τη Θράκη από μια Ελληνορωσική Συμμαχία.
Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρέσβης της Μόσχας στη Θεσσαλονίκη.

10a

 

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com