Στη μνήμη του Γιώργου Παυλίδη

Στη μνήμη του Γιώργου Παυλίδη

Ένας άοκνος, δημιουργικός, εργατικός, δραστήριος πολιτικός της αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φεύγει σήμερα νεότατος και μέχρι την τελευταία στιγμή ενεργός.

Άνδρας, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του ο Γιώργος Παυλίδης, είμαι σίγουρος ότι αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην περιφέρεια ΑΜΘ, λόγω της μεγάλης του προσφοράς με ανιδιοτέλεια και διορατικότητα.

Δυστυχώς, υποχρεώσεις μου στην Αθήνα λόγω της ιδιότητας μου ως Προέδρου της Κεντρικής οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της εκλογής συνέδρων στις 22 και 23 Οκτώβρη, δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ στην εξόδιο ακολουθία του.

Ωστόσο χαιρετώ νοερά, με μεγάλη θλίψη τον άνθρωπο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργασθώ στενά από τις διάφορες θέσεις που κατείχα, αναγνωρίζοντας ότι οι όποιες αντιθέσεις πήγαζαν από την αγάπη του για το καλό του τόπου και μόνον.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη, στη Θρακιώτικη γή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και πολλή δύναμη να αντιμετωπίσει τη δεύτερη μεγάλη απώλεια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παναγιώτης Σγουρίδης

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com