Στον Καναδά ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, προσκεκλημένος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, από τις 19 έως τις 26 Μαΐου 2017.

Στο Μόντρεαλ θα βρεθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, πρώην βουλευτής και υφυπουργός και νυν Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης, προσκεκλημένος του Εθνικού Συμβουλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεμπέκ του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.

Ο κ. Σγουρίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση, με θέμα «Η Ελληνική Θράκη και ο εκεί ρόλος της Τουρκίας» που θα φιλοξενηθεί, στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο δεξιώσεων «Palace», στο Λαβάλ.

Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο του οποίου ηγείται ο Δρ Θεόδωρος Χαλάτσης αναπτύσσει τον τελευταίο καιρό συντονισμένες πρωτοβουλίες για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (όπως συνέβη την Δευτέρα στο Μόντρεαλ), καθώς και για την ενημέρωση των ομογενών γύρω από εθνικά ζητήματα μείζονος ενδιαφέροντος.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης νωρίτερα, το Σάββατο 20 Μαϊου, θα βρεθεί στο Τορόντο και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και του Επαρχιακού Κογκρέσου του Οντάριο.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Παμμακεδονικού Πολιτιστικού Κέντρου και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. 

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com