Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησαν στελέχη του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ.

Δελτίο Τύπου 05.07.2017

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Γραμματέας του Κινήματος Ευθύμιος Δρόσος συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον Αντιπρόεδρο Βορείου Ελλάδος του κόμματος Τελεία και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Απόστολο Σπάθα.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με άλλα στελέχη του Κόμματος Τελεία και εκτός από τον Α. Σπάθα παρόντες ήταν επίσης: το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας και υποψήφια βουλευτής στο νομό Πιερίας Μαρία Νικολαΐδου, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Αναστασία Χαρίση, ο υποψήφιος στη Α΄ Θεσσαλονίκης Ιωάννης Γκουσμουνάρης, η υποψήφια στη Β΄ Αθηνών Ελένη Βογιατζή και ο συντονιστής του νομού Θεσσαλονίκης Ηλίας Αβραμόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση απόψεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας και κατόπιν αυτών τα στελέχη του κόμματος Τελεία δήλωσαν την απόφασή τους να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com