Συγχαρητήρια Επιστολή του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ, προς τα μέλη του νέου ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Χτες ολοκληρώθηκαν με άψογο τρόπο, χωρίς απολύτως κανένα εμπόδιο και μέσα σε κλίμα ενότητας οι εκλογές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την ανάδειξη του νέου Εθνικού Συμβουλίου.

Αυτό το Εθνικό Συμβούλιο έχει μπροστά του σημαντικό και μεγάλο έργο.

Με την νοοτροπία του και τις πρακτικές του να δίνει ακατάπαυστα μηνύματα ενότητας, εργατικότητας και δικαίου.

Με οδηγούς την ιδρυτική μας διακήρυξη και το ιδεολογικο-πολιτικό μας πλαίσιο να παράγει πολύτιμο και πρωτοπόρο πολιτικό λόγο και να τον διαχέει έως το τελευταίο ακριτικό χωριό και νησί της Ελλάδας.

Να ενισχύει και να στηρίζει τα πολιτικά και εκτελεστικά όργανα που θα εκλέξει ώστε αυτά να φροντίζουν για την απρόσκοπτη λειτουργία του κινήματος και την διαφύλαξη της ομόνοιας και της ενότητας με ανιδιοτέλεια και συνετές αποφάσεις.

Χτίζουμε την Ελλάδα των επόμενων γενεών. Το βάρος είναι μεγάλο γιατί θα μας κρίνουν τα ίδια τα παιδιά μας. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ο κάθε ένας από εμάς έναν ζωτικής σημασίας ρόλο σε σελίδες της ιστορίας που θα μας δικαιώνουν ή θα μας αποδίδουν βαριές ευθύνες.

Ας δράσουμε ως μια γροθιά, συντεταγμένα για να κάνουμε τα παιδιά μας περήφανα και για να τους προσφέρουμε μια κραταιά και ανεξάρτητη Ελλάδα με πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που εμείς δεν είχαμε.

Το έργο μας δεν θα είναι εύκολα γιατί η δύσκολη καθημερινότητα θα μας αποκαρδιώνει και πολλές φορές θα μας απογοητεύει. Αν όμως στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και δεν χάνουμε από τα μάτια μας, από την σκέψη μας και την καρδιά μας τον στόχο μας η πορεία θα μας γεμίσει και με μεγάλη χαρά και περηφάνια.

Σας στέλνω από την όμορφη Θράκη τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας και σας δίνω τον λόγο μου ότι θα βαδίσω μαζί σας με όλες μου τις δυνάμεις στην πορεία που χαράξαμε στο 3ο Συνέδριό μας για το καλό της πατρίδας μας και των Ελληνόπουλων όλων των επόμενων γενεών.

Ας κάνουμε το Αναγκαίο Καλό ακόμα πιο αναγκαίο!

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com