Συνάντηση του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος και με τις διοικήσεις των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και των ΕΛΤΑ Courier, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

sdr

sdr

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης είχε  συνάντηση  με τον πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος Λ. Μασσαστασή, ο οποίος απεύθυνε πρόσκληση προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π. Καμμένο ώστε να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για τα εθνικά θέματα.

Επίσης ο Π. Σγουρίδης συναντήθηκε  με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρίας Κτιριακών Υποδομών, Γεώργιο Μπιτάκο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ιωάννη Χαρωνίτη.

Έγινε ενημέρωση για  το κυριότερο αντικείμενο  των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ, το οποίο αφορά την κατασκευή και τον εξοπλισμό νοσοκομείων, σχολείων, σωφρονιστικών καταστημάτων, δικαστηρίων, αλλά και άλλων δημόσιων κτιρίων. Ειδικότερα, συζητήθηκε η διαδικασία παράδοσης προς χρήση σχολικών κτιριακών υποδομών και άλλα θέματα αρμοδιότητας των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ.

Κατά τη συνάντηση παρόντες ήταν το μέλος του ΔΣ της εταιρίας και αναπληρώτρια γραμματέας Γυναικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  Ευαγγελία Γεωργούλα και το μέλος του Κινήματος Νίκος Ντίνος.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier Α. Φειδοπιάστη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δ. Αποστολάκο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δραστηριότητα των  ΕΛΤΑ Courier στον τομέα των ταχυμεταφορών  καθώς και την πορεία ανάπτυξης της εταιρίας με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης στην αγορά των ταχυμεταφορών.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com