Συνάντηση του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη με το Δήμαρχο και τον Έπαρχο Πάρου και με μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, το Σάββατο 18 Μαρτίου στη Βουλή, για τις ανεμογεννήτριες.

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο Κων/νο Μπίζα και μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου για τις ανεμογεννήτριες.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Σγουρίδης ενημερώθηκε για την απόφαση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί ύψους 100 μέτρων και διάμετρο 70 μ. με την οποία αντιδρούν οι κάτοικοι.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πάρου η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών θα έχει ανεπανόρθωτο περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό κόστος χωρίς κανένα όφελος για την τοπική κοινωνία και θα πλήξει τόσο το φυσικό περιβάλλον, αλλά και τον τουρισμό και ζήτησε την άμεση ανάκληση της απόφασης.
Από την πλευρά του ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την πλήρη κατανόησή του στις ανησυχίες των κατοίκων και επεσήμανε ότι στο ισοζύγιο τουρισμός- ανεμογεννήτριες το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τάσσεται υπέρ της τουριστικής ανάπτυξης.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com