Συνάντηση του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη, με στελέχη της Πατριωτικής Ένωσης του Κουρδιστάν, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017.

Δελτίο Τύπου 05/05/2017

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με μέλη του Κόμματος της Πατριωτικής Ένωσης του Κουρδιστάν (P.U.K  INGREECE).

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από την Κουρδική αντιπροσωπεία για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή, ενώ διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε διάφορα τρέχοντα θέματα.

 

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Σγουρίδης επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αλληλέγγυοι στον δύσκολο και δίκαιο αγώνα που διεξάγει εδώ και πολλά χρόνια ο κουρδικός λαός για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου εθνικού κράτους.

 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Σγουρίδης: «οι αγώνες που έδωσαν οι Κούρδοι μαχητές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ISIS ωρίμασαν τις συνθήκες και έστειλαν το μήνυμα παγκοσμίως. Άλλωστε, ο άνεμος ανάπτυξης και δημιουργίας που πνέει στο ιρακινό Κουρδιστάν το αποδεικνύει».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com