Συνάντηση του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη με το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος και πολιτευτή Κέρκυρας Γιάννη Ζήκο, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

O Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε την Τετάρτη 7/11/2018 με το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κινήματος και πολιτευτή Κέρκυρας Γιάννη Ζήκο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η συζήτηση υπήρξε γόνιμη και εποικοδομητική, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Σγουρίδης ενημερώθηκε για σειρά ζητημάτων που αφορούν το νομό Κέρκυρας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν,

το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί, ζητήματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αυτοδιοικητικά θέματα με έμφαση στη διαφαινόμενη πρόθεση του ΥΠΕΣ για διάσπαση των μεγάλων νησιωτικών δήμων μεταξύ αυτών και της Κέρκυρας κ.ά. Ο κ. Ζήκος έθεσε υπόψη του κ. Σγουρίδη το υπόμνημα προτάσεων που του εγχείρησε  η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας στην πρόσφατη συνάντηση τους. Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εξέφρασε τη στήριξή του ιδίου και του κινήματος στην πολύτεκνη οικογένεια ως θεμέλιο και στυλοβάτη της κοινωνίας και του έθνους, επισημαίνοντας παράλληλα τις ειδικότερες προτάσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης για την προστασία και στήριξη της οικογένειας. Συγκεκριμένα:

1.Εξίσωση της πολύτεκνης και τρίτεκνης οικογένειας

2.Λειτουργία Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα παρέχουν 15% των θέσεων των φοιτητών (υπό μορφή υποτροφίας) σε οικονομικά ασθενέστερους πολίτες και σε πολύτεκνες οικογένειες.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com