Συνάντηση του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη με τον Γενικό Πρόεδρο της Δημοκρατικής Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας “ΟΜΟΝΟΙΑ” Λεωνίδα Παππά, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 με τον Γενικό Πρόεδρο της Δημοκρατικής Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» Λεωνίδα Παππά στα γραφεία του κινήματος στη Βουλή.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης οι επικείμενες αλβανικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της ενότητας της εθνικής ελληνικής μειονότητας.

 Όπως ανέφερε ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας Λ. Παππάς  είναι αναγκαίο  να κινητοποιηθεί η ελληνική μειονότητα που ζει στην Ελλάδα ώστε να δώσει δυναμικό «παρών» στις εκλογές.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης εξέφρασε την πλήρη ταύτισή του με τις απόψεις του προέδρου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» και τόνισε ότι είναι «εθνικό καθήκον οι Βορειοηπειρώτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και κυρίως, να ψηφίσουν ελληνικά».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com