Συνάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το Προεδρείο της ΠΟΑΣΥ, την Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δελτίο Τύπου 

Με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών  Κωνσταντίνος Κατσίκης και ο γραμματέας του Κινήματος  Θύμιος Δρόσος.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ παρέδωσαν  υπόμνημα στο οποίο παρουσιάζονται οι θέσεις της Ομοσπονδίας για τα θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά, προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και διατύπωσαν το αίτημα να αποκατασταθούν οι αδικίες που έχουν υποστεί από το 2010  ζητώντας να εφαρμοστούν οι αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ.

Απο την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισημάνθηκε  το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας  και αναγνωρίσθηκε ως δίκαιη η διεκδίκηση της αναγνώρισης επικινδυνότητας εργασίας και η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η εκπρόσωπος του Κινήματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος της Νεολαίας Κώστας Καράμπελας και ο γραμματέας Προστασίας του Πολίτη,  Στάθης Ανθόπουλος.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com