Συνάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο γραμματέας του Κινήματος Κώστας Καράμπελας ο γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Στάθης Ανθόπουλος και ο αναπληρωτής γραμματέας Παναγιώτης Καρδαράς, συναντήθηκαν, στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ (ο πρόεδρος Γερακαράκος Γρηγόρης, ο γενικός γραμματέας Παπατσίμπας Γιώργος, ο αντιπρόεδρος Πανταζής Βασίλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μαυραγάνης Χρήστος) ενημέρωσαν για τις θέσεις της Ομοσπονδίας σε ότι αφορά θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά, αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας.
Από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισημάνθηκε το εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και αναγνωρίσθηκε ως δίκαιο το αίτημα της αναγνώρισης επικινδυνότητας της εργασίας τους. Επίσης τονίσθηκε ότι είναι δίκαιη η επαναχορήγηση συνολικά του επιδόματος που μερικώς περικόπηκε στα στελέχη που υπηρετούν στις ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ.
Τέλος, τα στελέχη του Κινήματος επεσήμαναν ότι η συνδικαλιστική δράση της ΠΟΑΣΥ με στόχο την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών είναι απολύτως σεβαστή και δεν νοείται δίωξη αστυνομικών υπαλλήλων για τη συνδικαλιστική τους δράση.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com