Συναντήσεις του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης Δ.Ε.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης  πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Ο αντιπρόεδρος του Κινήματος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ Γιάννη Κρεστενίτη και την αντιπρόεδρο Στέλλα Βαλάνη όπου έγινε  ενημέρωση από πλευράς της εταιρίας για την εξέλιξη της προκήρυξης του έργου Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού.

Η προκήρυξη θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Οκτωβρίου 2018, ενώ η υλοποίηση του έργου θα εξασφαλίσει διπλάσια ποσότητα νερού στην Θεσσαλονίκη από ότι σήμερα από τον ποταμό Αλιάκμονα έτσι ώστε να μην προκληθεί  ξανά πρόβλημα υδροδότησης σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα τρέχοντα θέματα της ΕΥΑΘ καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για υλοποίηση του επενδυτικού στρατηγικού σχεδίου της εταιρίας που θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές της και θα διασφαλίσει την ποιότητα και το δημόσιο χαρακτήρα του νερού.

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε επίσης συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στο Μέγαρο της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης οπού και ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης επισκέφθηκε περίπτερα της 83ης ΔΕΘ, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Μυλωνά, τον Συντονιστή Θεσσαλονίκης Πέτρο Γιόβη και τον Αντιδήμαρχο Δάφνης Υμηττού Νίκο Ντίνο.

Ο κ. Σγουρίδης επισκέφθηκε το  περίπτερο των Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης όπου και ενημερώθηκε από τον  Πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά, εν συνεχεία επισκέφθηκε το περίπτερο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας όπου τον ξενάγησε και τον ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Βαγιάκης.

FVTO ΟΑΣΘφωτο ΕΥΑΘFVTO3

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com