Συναντήσεις του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ με φορείς, από τις 13 έως τις 18 Ιανουαρίου 2017.


Σειρά επαφών είχε την εβδομάδα που μας πέρασε (13 έως 18 Ιανουαρίου 2017) ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης. Πιο συγκεκριμένα:

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και με τον σύλλογο εργαζομένων της εταιρείας.

Βρέθηκε, επίσης, με το προεδρείο της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε.), όπου κουβέντιασαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτηρίων και Μνημείων.

Επίσης βρέθηκε με τον πρόεδρο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (Ν.Α.Τ), και ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ταμείο.

Τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΣΠοΣ Νότιας Ελλάδος και νήσων για τα διαχρονικά προβλήματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης μετά από τον κύκλο επαφών που είχε με τους παραπάνω φορείς και σε συνεργασία με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, θα αναλάβουν πρωτοβουλία σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου να διερευνηθούν τα θέματα που τέθηκαν και να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com