ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Δελτίο τύπου 17/02/2017

 

 

Συνάντηση με την Ένωση Ανεξαρτήτων Πυροσβεστών Αττικής (Α.Ε.Π.) πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Γραμματέας κ. Ευθύμιος Δρόσος στα γραφεία του Κινήματος. Εκ μέρους της Ένωσης παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Γυφτομήτρος και ο Γραμματέας κ. Αριστείδης Γκόγκας.

?

?

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το προεδρείο της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Σγουρίδη και τον κ. Δρόσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και τα προβλήματα που απασχολούν τους πυροσβέστες που υπηρετούν στις ΕΜΑΚ. Ειδικότερα, στάθηκαν στο θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, στα οποία υπάρχει έλλειψη εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως των στολών που χρησιμοποιούνται για τα ειδικά συμβάντα στα οποία επεμβαίνει η ΕΜΑΚ.

 

Έθιξαν επίσης το ζήτημα της υπαγωγής της ΕΜΑΚ στις Μάχιμες Υπηρεσίες, αιτούμενοι οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτή, να έχουν την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας στα συντάξιμα χρόνια, όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Από πλευράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας δήλωσαν στους εκπροσώπους της Ένωσης ότι βρίσκονται δίπλα τους και δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν τα δέοντα, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, τα οποία αν ξεπεραστούν θα τους δώσουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα μέγιστα, όπως και κάνουν με τα μέσα που έχουν, για την ασφάλεια και προστασία της Πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com