ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ WWF ΕΛΛΑΣ

Δελτίο Τύπου 22.02.2017

Τον απολογισμό της ετήσιας δράσης της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς για το 2016  παρουσίασαν οι συνεργάτες της σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες της οργάνωσης WWF Ελλάς τόνισαν ότι η ετήσια έκθεση παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης των περιβαλλοντικών πραγμάτων στη χώρα μας και ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο έργο της.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αναγνώρισαν την εξαιρετικά σημαντική δράση που επιτελεί η WWF Ελλάς  η οποία στοχεύει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας και την αειφόρο ανάπτυξη.  Επεσήμαναν επίσης ότι θα σταθούν αρωγοί στο έργο της Οργάνωσης  και μέσα από την κοινοβουλευτική δράση του Κινήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής Κώστας Κατσίκης.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com