Συνοδεύοντας την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ., την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης συνόδευσε την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στην Κεραμωτή και Θάσο, μαζί με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Ευρυδίκη Κουρνέτα και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ. Γιώργο Τσακίρη, στα πλαίσια περιοδείας της Υπουργού στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ., για θέματα τουριστικής ανάπτυξης.
Αρχικά συμμετείχε σε σύσκεψη με το Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και παράγοντες τουρισμού του Δήμου στο (πρώην) Δημαρχείο Κεραμωτής.
Ακολούθησε μικρή περιοδεία σε σημεία ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο στην παράλια ζώνη, Δημοτικό Camping) και μία μικρή βόλτα στο λιμάνι της Κεραμωτής,
Στη συνέχεια στη Θάσο συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με παράγοντες και φορείς του νησιού με το Δήμαρχο Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κατά την οποία συζητήθηκαν πλείστα όσα θέματα, πολλά εκ των οποίων δεν άπτονταν των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Τουρισμού.
Ακολούθησε η επίσκεψη και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θάσου με την υπουργό και τοπικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως ο Πάνος Μαντέχος, ο Γιώργος Χαρπαντίδης κ.α.

elena-kountoura-thasos-nestos-07IMG_1179elena-kountoura-thasos-nestos-06elena-kountoura-thasos-nestos-05

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com