Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, κλιμάκιο στελεχών του με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη ρούχα και κλινοσκεπάσματα ως πρώτο σκέλος της βοήθειας.

Ξεκίνησαν οι αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας τις οποίες έχει προγραμματίσει το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Νέα Πέραμο

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, κλιμάκιο στελεχών του με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη ρούχα και κλινοσκεπάσματα ως πρώτο σκέλος της βοήθειας.

Θα ακολουθήσει αποστολή δύο τόνων προμαγειρευμένου φαγητού από την Τράπεζα Σίτισης Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Σγουρίδης μετέφερε μήνυμα συμπαράστασης και έκφρασης συλλυπητηρίων στις οικογένειες των θυμάτων από τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμένο ο οποίος έσπευσε να δώσει εντολή στα στελέχη του κόμματός του να συνδράμουν με κάθε τρόπο, από τον Καναδά όπου βρισκόταν σε σύσκεψη των Υπουργών Αμύνης του ΝΑΤΟ.

Το υλικό παραδόθηκε με τις ευχές επίσης της κ. Μίκας Παπασέβου, Γραμματέως Αλληλεγγύης των ΑΝΕΛ, η οποία με αφορμή την Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού αναφέρθηκε στα όσα υφίστανται τα παιδιά εξ αιτίας της υπαιτιότητας των μεγάλων.

Ανακοίνωσε επίσης ότι θα ακολουθήσει προσφορά δύο τόνων τροφίμων από την Τράπεζα Σίτισης Βορείου Ελλάδος και ευχαρίστησε την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για την συμβολή της στην εξασφάλιση των τροφίμων.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε τους παρισταμένους και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και αναφέρθηκε στη συγκινητική στάση αλληλεγγύης την οποία δείχνει η κοινωνία προς τους πληγέντες με προσφορές ειδών και υπηρεσιών.
«Είχαμε την ατυχία, είπε, να πληγούμε από την τέταρτη σε μέγεθος καταιγίδα στα τελευταία 120 χρόνια. Όμως με αυταπάρνηση, υπεράνθρωπη προσπάθεια και με τη βοήθεια όλων των φορέων του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντών κατορθώσαμε σε ελάχιστο χρόνο να κάνουμε τη Νέα Πέραμο και πάλι λειτουργική. Όμως μπορεί να ρυθμίσαμε το ζήτημα της λειτουργικότητας, θα χρειαστεί πολύ χρόνος να επουλωθούν οι πληγές στην ψυχή των ανθρώπων».

Την αποστολή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούσαν οι:

Παναγιώτης Σγουρίδης, Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Μίκα Παπασέβου, Γραμματέας Αλληλεγγύης ΑΝΕΛ

Χρήστος Τεντζεράκης, Αναπλ. Γραμματέας Αλληλεγγύης

Αφροδίτη Λαϊνάκου, Αναπλ. Γραμματέας Αλληλεγγύης

Γιώτα Αραπάκη Αγγελή, Υπεύθυνη Γραμματείας Αλληλεγγύης

Παναγιώτης Λυριωτάκης, Γραμματεία Εθνικής Άμυνας

SGOYRIDHS_ANEL_PLHMMYRA_900SGOYRIDHS_ANEL_PLHMMYRA_1500-1068x498

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com