Το Θέατρο του Παραλόγου

Ζήσαμε πριν μερικούς μήνες την προσπάθεια του Ερντογάν  να νομιμοποιήσει την εισβολή των λαθρομεταναστών στον Έβρο .

Χειροκροτήσαμε την ηρωική προσπάθεια αστυνομικών και  κατοίκων να μην περάσουν τα σχέδια της Τουρκίας. 

Και ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε την κατασκευή νέου φράκτη και ενίσχυση και επέκταση του προϋπάρχοντα στον ποταμό Έβρο για την αποφυγή προσχεδιασμένων εισβολών από μετανάστες, πέφτει κεραυνός εν αιθρία η απόφαση τους να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, με την επέκταση και δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στο ήδη υπάρχον ΚΥΤ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας .

Θα είναι ανοιχτές δομές μέχρι 3.000 λαθρομεταναστών, που πλέον μετά την ταυτοποίηση θα έχουν κάρτα ταυτότητα και θα μπορούν να βγαίνουν το πρωί και να επιστρέφουν το βράδυ!!!! Φανταστείτε ότι το Φυλάκιο απέχει από τις Καστανιές 8 χιλιόμετρα και οι κάτοικοι των χωριών γύρω από την περιοχή είναι 50-300 άνθρωποι μεγάλης ηλικίας!!!

Πιέζουν τους κατοίκους του Φυλακίου να  νοικιάσουν τις εκτάσεις γης που κατέχουν  γύρω από το ΚΥΤ, έχοντας διορία μέχρι τέλη Ιανουαρίου, επειδή θα ξεκινήσει ο βιολογικός καθαρισμός να κατασκευάζεται, διαφορετικά θα αναγκαστούν  να προβούν σε  επίταξη .

Αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ στην ευαίσθητη περιοχή της ΘΡΑΚΗΣ δεν πρέπει να ολοκληρωθεί . Εμείς οι Θρακιώτες πρέπει να το αποτρέψουμε 

Παναγιώτης Σγουρίδης 

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com