Παρουσίαση ψηφοδελτίου και συνέντευξη τύπου στα Γιάννενα στις 8 Σεπτ. 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 8/9/2015, ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Ιωάννινα για τις εκλογές της 20ης Σεπ. 2015, καθώς και την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.
Μετά τη συνέντευξη τύπου, περιόδευσε στους κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Βουλευτές του νομού και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και συνομίλησε με πολίτες.

Επικεφαλής τίθεται ο πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου Αντώνης Βασιλείου, αντιστράτηγος ε.α, πολιτικός μηχανικός, ενώ παραμένουν ο επιχειρηματίας κτηνοτρόφος Σπύρος Σιδέρης και η Βορειοηπειρώτισσα Παρασκευή Λιάκου.

Στον αντίποδα δε θα είναι υποψήφιοι οι Σπύρος Πανταζής, Χρήστος Μπίστας, Παναγιώτα Τσαμπαλά και Κώστας Ευθυμίου, τη θέση των οποίων καταλαμβάνουν ο δημοσιογράφος Μπάμπης Καψοκαβάδης και οι ελεύθεροι επαγγελματίες Μαρία Μάλλιου, Δημήτρης Παπαχρηστοδήμας και Γρηγόρης Γιωτάκης.

Ο κ. Σγουρίδης αιτιολόγησε την επιλογή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσουν το μνημόνιο, επιλέγοντας τον όρο συμφωνία, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση ο κίνδυνος για την χώρα δεν ήταν μόνο οικονομικός. «Ψηφίσαμε τη συμφωνία για πατριωτικούς λόγους. Θα εγκλωβιζόταν εδώ όλοι οι πρόσφυγες. Ήθελαν να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων. Αυτό θα οδηγούσε σε δημογραφική αλλοίωση. Αν καταψηφίζαμε, θα εισπράτταμε τις αντιμνημονιακές δάφνες πάνω στα ερείπια της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στάθηκε στο ότι η χώρα πρέπει να ξαναμπεί στην παραγωγή, λέγοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί να ζήσει από τον πλούτο της και τις ομορφιές της», στο ότι οι ΑΝ.ΕΛ. είναι αντισυστημικό κόμμα, στο ότι διαθέτει πρόγραμμα για αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και στο ότι στοχεύει να διατεθούν στην πραγματική οικονομία τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com