ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία στον Νομό Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα, τον Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Κίγκα, τον αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και πολιτευτή Βοιωτίας Γιώργο Χρυσικό, την πολιτευτή Κατερίνα Παπαβασιλείου και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Βοιωτίας Χρήστο Σταθόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη   στο εργοστάσιο της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ  όπου ο Παναγιώτης Σγουρίδης και τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  είχαν συνάντηση με στελέχη της  διοίκησης του εργοστασίου  και ενημερώθηκαν για τους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας  καθώς και τα σχέδια ανάπτυξης της ΛΑΡΚΟ.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) στα Οινόφυτα όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση του εργοστασίου  κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για τα σχέδια επέκτασης της εταιρίας καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΛΒΑΛ  απέναντι σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου.    

Από την  πλευρά του ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης τόνισε ότι το Κίνημα είναι δίπλα στις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας  επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως, «η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στεκόμαστε αρωγοί στις  παραγωγικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται υγιώς και θα συμπαρασταθούμε ενεργά ώστε να επιλυθούν διαρθρωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική επιχειρηματικότητα».

17796381_801936303293301_2773142007457701843_nΤέλος στη Θήβα, στα γραφεία του Κινήματος,  ο κ. Σγουρίδης είχε σύσκεψη με τους πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βοιωτία όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα του νομού.          

Ενδιαμέσως παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας στις 14.30μμ.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com