Συνάντηση του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη με τη Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», την Πέμπτη 11 Μαίου 2017.

Δελτίο Τύπου
Ο Aντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στην Βουλή, με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Στην συνάντηση παρόντες ήταν: ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μανώλης Κωστάκης, ο Γραμματέας Εσωτερικών Νίκος Κουτρουμπας και το στέλεχος του Κινήματος και Αντιδήμαρχος Δάφνης Υμηττού Νίκος Ντίνος.
Ο Παναγιώτης Σγουρίδης ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει ώστε οι συμβάσεις τους να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου καθώς όπως τόνισαν το σύνολο των εργαζομένων του προγράμματος έχει προσληφθεί μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ και απασχολείται κατά μέσο όρο πάνω από 14 χρόνια σε όλους τους Δήμους της χώρας.
Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε ότι το Κίνημα θα στηρίξει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελούν. Παράλληλα επεσήμανε ότι οι γραμματείες Εσωτερικών και Αυτοδιοίκησης του Κινήματος θα συμπεριλάβουν στις προτάσεις τους σχέδιο που θα προβλέπει την ένταξη του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» το οποίο θα λειτουργεί ως αυτοτελής υπηρεσία σε κάθε δήμο.
Καταλήγοντας ο κ. Σγουρίδης τόνισε χαρακτηριστικά : «η Ελληνική κοινωνία σήμερα, έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ασκείται κοινωνική πολιτική μέσω τέτοιων δομών».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com