Συνάντηση του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουπλή και την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017.

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουπλή είχε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας, τον συνόδευαν ο Γραμματέας Ναυτιλίας Κώστας Πατρίκιος, οι δυο αναπληρωτές γραμματείς Νίκος Μούγιος, Δημήτρης Πετρολέκας και το στέλεχος του Κινήματος Νίκος Ντίνος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου. Εν συνεχεία ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συναντήθηκε με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος όπου έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Σώμα.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε τα εξής : «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν την πολιτική που χαράσσει η ηγεσία του Υπουργείου και θα εισηγηθούν στον Υπουργό τις προτάσεις τους με στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση της Ελληνικής Ναυτοσύνης».

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com