ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΣΕ ΚΕΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18.07.2017

 Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε στις 18 Ιουλίου 2017 με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων  Εργαζομένων  στα ΚΕΠ, Αναστάσιο Βραδή.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων ενημέρωσε τον κ. Σγουρίδη για τον τρόπο επιλογής προϊσταμένων ζητώντας να κρίνονται ως προϊστάμενοι στα ΚΕΠ κατά προτεραιότητα υπάλληλοι των ΚΕΠ  όπως προβλέπεται στο άρθρο 99 του σχεδίου νόμου  το οποίο αφορά  υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Βραδής,  ενώ οι υπάλληλοι των ΔΥΠ υπηρετούν από το 2002 στα ΚΕΠ, δεν είχαν τη δυνατότητα -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- να κριθούν προϊστάμενοι ακόμα και στην ίδια τους την υπηρεσία λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αναγνώριση προϋπηρεσίας στα ΚΕΠ  με συμβάσεις έργου.

Αντιθέτως δημοτικοί υπάλληλοι άλλων κλάδων είχαν τη δυνατότητα να κριθούν ως προϊστάμενοι σε διάφορες υπηρεσίες των δήμων και στα ΚΕΠ.

Από την   πλευρά του ο κ. Σγουρίδης τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Βουλευτή  Αττικής τους Κινήματος,  Κωνσταντίνο Κατσίκη ο οποίος είναι και  ο εισηγητής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του σχετικού πολυνομοσχεδίου  του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ, το οποίο εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής αύριο.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com