Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος για το Περιβάλλον, τις Υποδομές, την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιουλίου 2017 στη Λαμία.

Δελτίο Τύπου

Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απαρτιζόμενο από τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη, τον γραμματέα Οργανωτικού Κώστα  Κίγκα, τον αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Γιώργο Χρυσικό, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Χρήστο Θεοδουλίδη, παρέστησαν στις διήμερες  εργασίες του 2ου Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Λαμία.

Μεταξύ των  στελεχών που συμμετείχαν στο κυβερνητικό κλιμάκιο και παρέστησαν στο διήμερο συνέδριο ήταν η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά,  ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης και η γενική γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Ευριδίκη Κουρνέτα.

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης  αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Περιφέρεια Στερεάς για την ανάπτυξη του τουρισμού , των εναλλακτικών μορφών του, την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και του περιβάλλοντος, ενώ  παρέδωσε φάκελο με τις αναλυτικές προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδος.

Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Σγουρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φθιώτιδας όπου  είχε πολύωρη συζήτηση με πολιτευτές και μέλη των  συντονιστικών επιτροπών της Στερεάς Ελλάδας για οργανωτικά θέματα, αλλά και για τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Την Πέμπτη ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  συνοδευόμενος από το κλιμάκιο του Κινήματος και τον συντονιστή της επιτροπής  Φθιώτιδας Θανάση Δρίβα,  επισκέφθηκαν  το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου είχαν συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Ζυγούρη, τον υποδιοικητή    Ανδρέα Κολοκυθά, καθώς και με εκπροσώπους του ιατρικού και διοικητικού προσωπικού.

Κατά τη συνάντηση ετέθη το θέμα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου Λαμίας που αποτελεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και το θέμα της αξιοποίησης του κτιρίου του  πρώην σανατορίου  που ανακαινίσθηκε πρόσφατα.

dav

dav

LAMIA 3

dav

dav

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com