Προσχώρηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες του χρυσού παραολυμπιονίκη στην άρση βαρών, ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΜΑΛΟΥ.

Δελτίο τύπου 8.02.2018
Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης συναντήθηκε σήμερα με τον χρυσό παραολυμπιονίκη στην άρση βαρών Παύλο Μάμαλο και ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης καλωσόρισε τον Παύλο Μάμαλο και τόνισε τα εξής: «Μας περιποιεί τιμή η ένταξη του Παύλου Μάμαλου στην οικογένεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης θα είναι θετικό για την πατρίδα πάνω από όλα».
Από την πλευρά του ο χρυσός παραολυμπιονίκης εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τα Άτομά με Ειδικές Ανάγκες.
Στην ίδια συνάντηση ανακοινώθηκε και η προσχώρηση της προέδρου του συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν ΜΟΝΟ άνθρωποι» Σίλβια Αντώναρου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκεί σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης των ΑμΕΑ.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες επίσης το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και αντιδήμαρχος δάφνης-Υμηττού Νίκος Ντίνος και ο γραμματέας ΑΜΕΑ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πέτρος Παυλάκος.ΦΩΤΟ3ΦΩΤΟ2 (1)

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com