Παρουσία του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών του Κινήματος στο 10ο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την Πελοπόννησο.

Αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη, αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή Κώστα Συψή, τον Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Κίγκα, τον Γραμματέα Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργο Δαλιάνη, την Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Κατερίνα Μπόμπου, Συντονιστές Συντονιστικών Επιτροπών και πολιτευτές Πελοποννήσου, παρέστη στις διήμερες εργασίες του 10ου Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την Πελοπόννησο που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018.

Ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος με παρεμβάσεις του στις συνεδρίες παρουσίασε θέσεις της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου του Κινήματος για την Ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Αντιπρόεδρος παραχώρησε συνεντεύξεις σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης.

Δόθηκε επίσης η ευκαιρία για συζητήσεις με αυτοδιοικητικούς και επιμελητηριακούς παράγοντες,οι οποίοι εξέθεσαν στον Αντιπρόεδρο θέματα και προτάσεις τους.

Κατά την παραμονή του στην Αρκαδία, το κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε επισκέψεις σε τοπικές παραγωγικές μονάδες τυροκομίας και οινοποιίας, μιας και τα παραγόμενα προϊόντα είναι από τα πλέον αντιπροσωπευτικά της τοπικής παραγωγής, ενημερώθηκε για τα κλαδικά προβλήματα και έγινε συζήτηση για προώθηση λύσεων σε αυτά.32E2538D-F694-4EB1-8F1B-47B1FCEBBBBF0750BE72-E723-4100-B6DF-123C8EA66E44

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com