Η Θράκη γιόρτασε τα 98 χρόνια ελευθερίας και ενσωμάτωσης της στην Ελληνική Επικράτεια στις 14 Μαΐου 2018

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, καθώς έκτακτοι λόγοι υγείας, δεν επέτρεψαν τελικά στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να παρευρεθεί.
Ο κος Σγουρίδης εξήγησε ότι “βρίσκομαι στην Κομοτηνή για να αναπληρώσω την απουσία του κου Καμμένου, όχι από άποψη κυβερνητική, αλλά ως αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ”, και συμπλήρωσε: “Η ψυχή μας η καρδιά μας και το είναι μας είναι στα παιδιά που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης”.
Παναγιώτης Σγουρίδης: «Θα υπερασπιστούμε τα σύνορά μας»
Αναπληρώνοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ που απουσίαζε λόγω προβλημάτων υγείας ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης ένθερμα δήλωσε πως η ψυχή και η σκέψη όλων μας είναι στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τους οποίους χαρακτήρισε «ήρωες». «Μου εξύψωσαν το ηθικό τα στρατευμένα νιάτα της Θράκης που με περηφάνια σήκωσαν την ελληνική σημαία. Εδώ είναι ένας τόπος ελληνικός και θα υπερασπιστούμε τα σύνορά μας», κατέληξε κάνοντας λόγο και για τις ελευθερίες που «με αίμα κατακτήθηκαν».
Το πρωί τελέσθηκε στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής, Θεία Λειτουργία και Δοξολογία.
Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη δέηση, η Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, καθώς και η παρέλαση πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ελευθέρια-Δοξολογίαmegali-parelasi-eleutheria-2018_28megali-parelasi-eleutheria-2018_53megali-parelasi-eleutheria-2018_317

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com