Επίσκεψη του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στην Κορινθία το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Κόρινθο ήταν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης , όπου  παραχώρησε συνέντευξη τύπου, για θέματα που αφορούν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, στο Ξενοδοχείο Ephira. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια περιοδειών που έχουν αποφασίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με σκοπό να γνωρίσουν και να προωθήσουν λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Τον Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη συνόδευε το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και στενός συνεργάτης του   Νίκος Ντίνος . Ο Νίκος Ντίνος εκλέγεται  και υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Δάφνης Υμηττού  επί σειρά ετών .
Το συντονισμό είχε αναλάβει ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας, Χάρης Μαρίνης , παρών ήταν και ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ, Βάκης Μπεχράκης  .
Ο Αντιπρόεδρος  είδε και συνομίλησε στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ephira που τους φιλοξένησε στελέχη και φίλους του Κόμματος, καθώς επίσης συνομίλησε ανταλλάσσοντας απόψεις με  επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς οι οποίοι του κατάθεσαν προτάσεις .  
Στην συνέντευξη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανήκει στο κοινωνικό και πατριωτικό κέντρο και πως έχουν κάνει πράξη το σύνθημα, ότι «στις εκλογές θα υπερισχύσει το αναγκαίο καλό».
Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες είναι πατριώτες και πως το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιδιώκει να σπάσει τις ρίζες του κακού παρελθόντος που μας οδήγησαν στα μνημόνια, υπογραμμίζοντας πως η περίοδος των μνημονίων τελείωσε!

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com