Στην Αλεξανδρούπολη το 1ο Συνέδριο για τις συνδυασμένες μεταφορές, με την παρουσία εκ μέρους της Κυβέρνησης του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου το 1ο Διεθνές Συνέδριο στις Συνδυασμένες μεταφορές με τίτλο «Intermodal Transports: Innovationsin Planning, Management, Business Development & Decision Making»οπου θα διαρκέσει ένα διήμερο , στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο ThrakiPalace, στην Αλεξανδρούπολη.

Το συνέδριο διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακής Έρευνας (ΕΕΕΕ) και το Δήμο Αλεξανδρούπολης .

Διεξάγεται με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και καθηγητών από έξι ευρωπαϊκές χώρες , του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κου Παναγιώτη Σγουρίδη και του γ.γ.του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κου Γ. Δέδε, εκπροσώπων Διεθνών Οργανισμών και στελεχών των οργανισμών ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ,ΟΛΑ , του αεροδρομίου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com