Απόφαση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Ανεξαρτήτων Ελλήνων της 11ης Μαΐου 2016

Δελτίο τύπου 11/05/2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η ροή και η σημασία των πολιτικών γεγονότων υπαγορεύουν την ανάγκη δημοκρατικού διαλόγου, ο οποίος θα πρέπει να ενσωματώνει και τα δεδομένα που θα προκύψουν με βάση την τελική συμφωνία της Ελλάδας με τους θεσμούς. Υπό αυτή τη συνθήκη, η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) σε σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τη διοργάνωση και διεξαγωγή Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης που ορίζεται για Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και το Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τοποθετείται χρονικά το προσεχές φθινόπωρο.

 

Στη Συνδιάσκεψη θα λάβουν μέρος τα αιρετά και τα ex-officio μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, οι πολιτευτές, οι Γραμματείες του Κινήματος, τα μέλη των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΟΕΣ) και η Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας.

 

Θα εξεταστούν όλες οι πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις και ο προσανατολισμός του Κινήματος, θεσμικές τομές για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας και το σχέδιο του νέου Καταστατικού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, θα αποσταλεί σχετική εγκύκλιος.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ως το Αναγκαίο Καλό μέσα στην κυβέρνηση και μέσα στο σύγχρονο πολιτικό τοπίο, βαδίζουμε εμπρός ενωμένα και συντεταγμένα, δυναμικά και αποφασιστικά, ανταποκρινόμενοι στην εντολή του λαού να θέσουμε την Ελλάδα στην τροχιά της εθνικής ανάκαμψης, αναδημιουργίας.

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΟΕΣ                                    .

Favorite Sites:

Επικοινωνία:

Email: pansgouridis@gmail.com